Експерти назвали прийнятні альтернативи кросоверу Hyundai Creta

0
658

Фахівці порталу uamotors.com.ua назвали гідні моделі, які можна вибрати замість Hyundai Creta.

Kia Seltos є одним з найбільш яскравих конкурентів Hyundai Creta, адже недарма, коли з’явилася перша інформація про модель її охрестили «вбивцею Крети». Перевагою моделі є те, що навіть в базовій комплектації вона непогано оснащена. Автомобіль пропонується з атмосферними двигунами об’ємом 1,6 і 2,0 літра, а також з турбомотором на 177 к.с. «Атмосферник» поєднуються з МКПП, «автоматом», або з варіатором (тільки 2,0-літровий агрегат), а ось турбомотор поставляється з 7-ступінчастим “роботом”. Фахівці вважають, що модель не стала справжньою «вбивцею Крети» через ціни.

Французький Renault Kaptur можна порівняти за ціною з Creta і в базовій версії коштує близько 500 тис гривень, а “максималка” буде коштувати близько 700 грн гривень. Мінусом цієї моделі є її застаріла платформа В0. Але французька компанія може запропонувати і більш стильну Arkana . Помітна зовнішність купе-кроссовера може заманити багатьох покупців, однак висока вартість, невеликий багажник і не найвища практичність не є достоїнствами моделі.

Китайський Chery Tiggo 4 має привабливу зовнішність і сучасний салон, та й підвіска автомобіля не викликає нарікань. На вибір доступні або 1,6-літровий двигун на 122 к.с. (працює в парі з «механікою» або варіатором) і 1,5-літровий турбований агрегат на 147 к.с. ( «Робот» з двома зчепленнями). А ось повного приводу немає. Базову версію ви можете придбати менше ніж за пів мільйона. Але ось модель не має такої ж репутації як Creta і багато напевно виберуть перевіреного часом «корейця». Серед китайських машин є ще і Changan CS35 Plus, який має багато тих же плюсів що і Tiggo 4. Найбагатша комплектація коштує близько 600 тис гривень, що вже говорить багато про що. А вона оснащується мотором 1,6-літра потужністю 128 к.с. і 6-ступінчастим “автоматом”. І знову багатьох відлякає погана слава китайських автомобілів, від якої машини з-під неба не можуть отямитися багато років.

Китайський Chery Tiggo 4 має привабливу зовнішність і сучасний салон, та й підвіска автомобіля не викликає нарікань. На вибір доступні або 1,6-літровий двигун на 122 к.с. (працює в парі з «механікою» або варіатором) і 1,5-літровий турбований агрегат на 147 к.с. ( «Робот» з двома зчепленнями). А ось повного приводу немає. Базову версію ви можете придбати менше ніж за мільйон, а топове виконання коштує біля 600 тис гривень. Але ось модель не має такої ж репутації як Creta і багато напевно виберуть перевіреного часом «корейця». Серед китайських машин є ще і  Changan CS35 Plus, Який має багато тих же плюсів що і Tiggo 4. Найбагатша комплектація коштує близько 600 тис гривень, що вже говорить багато про що. А вона оснащується мотором 1,6-літра потужністю 128 к.с. і 6-ступінчастим “автоматом”. І знову багатьох відлякає погана слава китайських автомобілів, від якої машини з-під неба не можуть отямитися багато років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.