Експерти назвали прийнятні альтернативи кросоверу Hyundai Creta

0
658

Фахівці порталу uamotors.com.ua назвали гідні моделі, які можна вибрати замість Hyundai Creta.

Kia Seltos є одним з найбільш яскравих конкурентів Hyundai Creta, адже недарма, коли з’явилася перша інформація про модель її охрестили «вбивцею Крети». Перевагою моделі є те, що навіть в базовій комплектації вона непогано оснащена. Автомобіль пропонується з атмосферними двигунами об’ємом 1,6 і 2,0 літра, а також з турбомотором на 177 к.с. «Атмосферник» поєднуються з МКПП, «автоматом», або з варіатором (тільки 2,0-літровий агрегат), а ось турбомотор поставляється з 7-ступінчастим “роботом”. Фахівці вважають, що модель не стала справжньою «вбивцею Крети» через ціни.

Французький Renault Kaptur можна порівняти за ціною з Creta і в базовій версії коштує близько 500 тис гривень, а “максималка” буде коштувати близько 700 грн гривень. Мінусом цієї моделі є її застаріла платформа В0. Але французька компанія може запропонувати і більш стильну Arkana . Помітна зовнішність купе-кроссовера може заманити багатьох покупців, однак висока вартість, невеликий багажник і не найвища практичність не є достоїнствами моделі.

Китайський Chery Tiggo 4 має привабливу зовнішність і сучасний салон, та й підвіска автомобіля не викликає нарікань. На вибір доступні або 1,6-літровий двигун на 122 к.с. (працює в парі з «механікою» або варіатором) і 1,5-літровий турбований агрегат на 147 к.с. ( «Робот» з двома зчепленнями). А ось повного приводу немає. Базову версію ви можете придбати менше ніж за пів мільйона. Але ось модель не має такої ж репутації як Creta і багато напевно виберуть перевіреного часом «корейця». Серед китайських машин є ще і Changan CS35 Plus, який має багато тих же плюсів що і Tiggo 4. Найбагатша комплектація коштує близько 600 тис гривень, що вже говорить багато про що. А вона оснащується мотором 1,6-літра потужністю 128 к.с. і 6-ступінчастим “автоматом”. І знову багатьох відлякає погана слава китайських автомобілів, від якої машини з-під неба не можуть отямитися багато років.

Китайський Chery Tiggo 4 має привабливу зовнішність і сучасний салон, та й підвіска автомобіля не викликає нарікань. На вибір доступні або 1,6-літровий двигун на 122 к.с. (працює в парі з «механікою» або варіатором) і 1,5-літровий турбований агрегат на 147 к.с. ( «Робот» з двома зчепленнями). А ось повного приводу немає. Базову версію ви можете придбати менше ніж за мільйон, а топове виконання коштує біля 600 тис гривень. Але ось модель не має такої ж репутації як Creta і багато напевно виберуть перевіреного часом «корейця». Серед китайських машин є ще і  Changan CS35 Plus, Який має багато тих же плюсів що і Tiggo 4. Найбагатша комплектація коштує близько 600 тис гривень, що вже говорить багато про що. А вона оснащується мотором 1,6-літра потужністю 128 к.с. і 6-ступінчастим “автоматом”. І знову багатьох відлякає погана слава китайських автомобілів, від якої машини з-під неба не можуть отямитися багато років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!