З’явилися подробиці про новий недорогий седан Hyundai

Пару тижнів тому корпорація Hyundai анонсувала дебют нового компактного седана Aura, який виявиться меншим і доступнішим Solaris. Зараз з'явилися відомості щодо моторної гами новинки.

0
350

Машина змінить модель Xcent, а його масово почнуть виробляти в Індії, і саме там вона, перш за все, надійде в продаж. Після цього Aura може з’явитися на китайському ринку та інших регіонах Південно-Східної Азії.

Щодо силових агрегатів, то, як і передбачалося раніше, вони дістануться від хетчбека Grand i10 Nios. Йдеться про чотирициліндровий атмосферному двигуні на 1,2 літра Kappa і трьохциліндровому турбодізеле U2 CRDi аналогічного обсягу. Мотори можуть функціонувати в зв’язці не тільки з 5-швидкісною МКПП, але і роботизованою трансмісією. Продуктивність двигунів поки не розкривається, проте, на думку закордонних агентств, бензиновий двигун видаватиме до 83 к.с., а дизель – до 75 к.с.

Раптовим стала поява в лінійці третього мотора – трьохциліндрового бензинового турбомотора T-GDI на 1,0 літра, який запозичать від індійської варіації кросу Hyundai Venue. Спеціально для седана потужність силового агрегату знизиться з 120 до 100 к.с.

За припущеннями, передня частина Aura буде оформлена в стилі Grand i10 Nios: по кутах решітки радіатора новинки розташуються світлодіодні «бумеранги» ДГЗ. Задня частина кузова відрізняється наявністю незграбних ліхтарів, у яких знизу з’явилися додаткові світяться секції. Нішу для номерного знака перенесли з кришки багажного відділення на бампер.

Hyundai Aura повинен дебютувати 19 грудня. В даний момент вартість тримається в таємниці, проте вже зараз очевидно, що новинка буде дешевше Solaris, який зараз продається на індійському ринку за ціною в 818 тис. рупій (приблизно 300 000 гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!