Новий електричний кросовер BMW, який замінить iX3 (фото)

0
196

Баварський автогігант BMW вже довгий час тестує свій новий електричний кросовер, який має виділятися на тлі інших автомобілів компанії нетривіальним дизайном. Машина увійде в нове сімейство, відоме як Neue Klasse, і стане його первістком.

Як може виглядати новий «батарейний» SUV німецької марки, продемонстрували дизайнери зі студії «SRK-Designs», що опублікували перше зображення такого автомобіля.

Створюючи рендер наступника iX3, митці черпали натхнення з концепту Neue Klasse (на фото вище), а також використовували шпигунські фотографії прототипів серійної моделі.

Зовні машина має бути близькою до актуального BMW iX, але отримати більш оригінальні дизайнерські рішення на кшталт близько посаджених фірмових «ніздрів», складного по конструкції бампера та незвичайної оптики зі світлодіодними штрихами, які повторюють малюнок фар прототипу.

Раніше BMW показала тизер салону цієї моделі, який демонстрував п’ятикутний сенсорний дисплей на центральній консолі і помаранчеві підголівники передніх крісел.

Технічні характеристики змінника BMW iX3 поки що засекречені. З чуток, машині дістануться невеликі та легкі тягові батареї нового покоління, які дозволять машині проїжджати без підзарядки до 800 кілометрів.

Презентація нового електричного SUV баварського бренду відбудеться 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!