В інтернеті розповсюдили перші зображення оновленої моделі Renault Kangoo

У мережі опублікували дебютні патентні зображення нового Renault Kangoo.

0
379

Слід підкреслити, що поточна друга генерація Renault Kangoo проводиться з 2007-го і закономірно потребує оновлення. З цієї причини виробник цієї весни продемонстрував прототип Kangoo ZE, на якому базуватиметься масова варіація Renault Kangoo. Презентація новинки повинна відбутися лише в 2020-му.

Судячи із зображень оновленої моделі, серійна версія машини обзаведеться простим і нудним дизайном, ніж у прототипу Kangoo ZE Перш за все, маються на увазі оптика, бічні дзеркала і дверні ручки, істотно відрізняються від показаних на концепті.

 На патентних зображеннях продемонстрували тільки модифікацію Renault Kangoo з короткою базою. У той же час, напевно, в лінійці авто буде і версія з довгою базою, здатна в пасажирському виконанні вмістити до 7 пасажирів.

На ринку Kangoo поточної генерації пропонується тільки в електричної варіації ZE, що володіє батареєю на 33 кВт / год і запасом ходом 270 км по циклу NEDC. З січня по вересень цього року в цілому було продано 5 екземплярів моделі, а за весь минулий рік – всього 6.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!