В інтернеті розповсюдили перші зображення оновленої моделі Renault Kangoo

У мережі опублікували дебютні патентні зображення нового Renault Kangoo.

0
379

Слід підкреслити, що поточна друга генерація Renault Kangoo проводиться з 2007-го і закономірно потребує оновлення. З цієї причини виробник цієї весни продемонстрував прототип Kangoo ZE, на якому базуватиметься масова варіація Renault Kangoo. Презентація новинки повинна відбутися лише в 2020-му.

Судячи із зображень оновленої моделі, серійна версія машини обзаведеться простим і нудним дизайном, ніж у прототипу Kangoo ZE Перш за все, маються на увазі оптика, бічні дзеркала і дверні ручки, істотно відрізняються від показаних на концепті.

 На патентних зображеннях продемонстрували тільки модифікацію Renault Kangoo з короткою базою. У той же час, напевно, в лінійці авто буде і версія з довгою базою, здатна в пасажирському виконанні вмістити до 7 пасажирів.

На ринку Kangoo поточної генерації пропонується тільки в електричної варіації ZE, що володіє батареєю на 33 кВт / год і запасом ходом 270 км по циклу NEDC. З січня по вересень цього року в цілому було продано 5 екземплярів моделі, а за весь минулий рік – всього 6.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.