У мережі опублікували перші «живі» фото електрокара Ford Mustang Mach-E

Новий електричний кросовер в стилістиці Mustang продемонстрували на знімках.

0
274

Агентство Carscoop змогло знайти в інтернеті дебютні «живі» фото нового кросовера Mach-E. Зараз є можливість повністю оцінити не тільки екстер’єр, а й інтер’єр нового електромобіля.

Досить цікаво виглядає закрита радіаторна решітка, що поєднується з передньою оптикою в стилістиці маслкар Mustang. Крім цього увагу привертає і відсутність видимих дверних ручок. Загалом новий електрокроссовер виглядає стильно і стрімко.

Салон машини оформлений в мінімалістичному стилі, дуже схожому на моделі Tesla, на що вказує масивний планшет на центральній консолі. За кермом можна помітити цифрову панель приладів. До того ж досить оригінально виглядають повітроводи, які розтягнуті по всій довжині консолі.

Новий електрокар Ford буде доступний в комплектаціях Select, California RT. 1, Premium, First Edition та GT.

Модель оснащується електродвигуном продуктивністю 255 к.с. і обертовим моментом 415 Нм. За заявами корпорації Ford, заднеприводна машина на одній зарядці може подолати відстань до 370 км, а повнопривідне авто – лише 338 км.

Відзначається, що Mach E GT розганяється до першої «сотні» за 3,5 секунди, при цьому показник інших версій знаходиться на рівні 5 секунд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!