Бюджетний кросовер Renault Triber «підірвав» ринок своєю появою

Ажіотажний попит на «француза» зафіксований аналітиками на індійському ринку.

0
560

Незважаючи на настільки недавній вихід нового кросовера Renault Triber йому вже вдалося «підірвати» авторинок своєю появою. Виробники багатьох «бюджетників» у першу чергу прагнуть порадувати своїми новинками Індію, в якій раді такому рішенню. Всього за два місяці французької компанії вдалося реалізувати більше 10 тис. Примірників паркетника.

Індійська версія Renault Triber розроблялася з урахуванням споживчої здатності і побажань покупців, що дозволило збільшити продажі в порівнянні з минулим періодом на 63%. Вартість нової моделі на місцевому ринку становить 450 тис. Рублів. Низьку вартість автомобілю дозволила забезпечити простота конструкції і наявність тільки необхідних для повсякденності функцій.

Яскрава і стильна зовнішність, поєднується з наявністю захисних пластикових обважень. Проглядається перероблена головна оптика, а в більш дорогих версіях наявність протитуманних вогнів. Незважаючи на компактність Renault Triber салон автомобіля досить просторий. Можливо, новинка не може похвалитися своєю чудовою динамікою, так як під його капотом розташований 1,0-літровий двигун потужністю 72 к.с., але для повсякденної міської метушні його цілком достатньо. В якості трансмісії пропонується механічна або автоматична КПП на вибір.

Таким чином, новий Renault Triber має досить стильний зовнішній вигляд, з найнеобхіднішим набором опцій для повсякденності за незначну суму.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!