Український авторинок переживає зміну пріоритетів: водії зробили свій вибір

1
1363

У вересні ринок «єврономерів» виріс на 35% і перевищив офіційний імпорт. Як повідомляє AUTO-Consulting, у вересні поставки в Україну автомобілів на «єврономерах» сильно зросли Так, в порівнянні з серпнем, кількість «євроблях» на українському ринку зросла на 35% і досягло показника 11,5 тис. штук. Це більше, ніж офіційний імпорт авто за пільговими акцизам.

Крім того, авто на «єврономерах» за місяць додали і свій вплив на авторинку. Якщо місяць тому на них припадало 19% українського ринку старих авто, то у вересні вже 19,8%.

За цей же час, імпорт старих авто в Україні склав 10,7 тис. автомобілів, що на 93% більше, ніж роком раніше. Ринок внутрішніх перепродажів автомобілів склав 42,5 тис. штук, що на 8% більше, ніж роком раніше. Єдиний сегмент українського авторинку, який у вересні скоротився – це ринок нових автомобілів. За даними AUTO-Consulting їх обсяг склав 6,3 тис. штук, що на 17% менше, ніж у вересні 2017 року.

Як бачимо, найактивніше в Україні ростуть два сегменти: ринок нелегальних авто на «євробляхах» і легальний імпорт авто за зниженими акцизами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.