У Токіо Toyota показала двомісний концепт e-Racer (фото)

Основним посилом концепт-кара e-Racer від Toyota є те, що в автономному майбутньому знайдеться місце для ентузіастів, які віддають перевагу їздити автомобілем самостійно.

0
392

Машину на автошоу в Токіо представляв особисто Акіо Тойода, але ніяких технічних подробиць розкрито не було. Його єдиною метою було донести, що автомобілі майбутнього зможуть приносити задоволення своїм власником не менш, ніж сучасні. Роки тому автомобіль прийшов на заміну коням. Ми настільки до цього звикли, що машина стала цілком природною частиною нашого життя. Однак, все ще знаходяться люди, які ні за що не готові проміняти емоційний зв’язок з живим конем.

Пан Тойода вважає, що люди з таким же трепетом будуть відноситься до автомобілів з приходом повсюдної автономії.

«Наші технічні досягнення завжди будуть спрямовані в першу чергу на людину, навіть коли електронна мобільність змінить світ до невпізнання», – говорить один з керівників знаменитого бренду.

Хоча концепт-кар є статичним прототипом, відвідувачі автосалону можуть покататися на ній по гоночній трасі в окулярах віртуальної реальності.

На токійському автосалоні Toyota також продемонструвала «функцію віртуальної примірки», здатну проводити точні виміри фігури користувача напоготові гоночного костюма на замовлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!