Opel тизером анонсував новий Opel Experimental

0
210

Opel опублікував більш відверті тизери майбутнього концепту Experimental, який повинен дебютувати на виставці IAA Mobility в Мюнхені у вересні цього року. Концепт продемонструє останню еволюцію мови дизайну Opel, що впливає на майбутні серійні моделі.

Компанія заявляє, що концепт Experimental має “більш технічну та екстремальну інтерпретацію” філософії дизайну Bold and Pure, зосередженої на “прихованій поверхні кузова, аероефективності та економії ресурсів”.

Нові фотографії зосереджені на різних деталях екстер’єру та інтер’єру концепту Experimental, не розкриваючи його тип кузова. Родзинкою є свіжа емблема Opel Blitz, яка підсвічується та інтегрована в прозору решітку радіатора. Нова інтерпретація Opel Vizor оточена горизонтально розташованими світлодіодними фарами і вертикальними світлодіодними смугами, що створюють елемент Opel Compass.

Графіка Opel Compass буде відображена сигнатурою освітлення на задній частині. До речі кажучи, ми також можемо побачити задні ліхтарі з тонкою виступаючою світлодіодною стрічкою, що доходить до профілю. Частина лінії даху ззаду припускає, що модель може мати силует фастбека. Якщо це так, то експериментальна концепція може стати анонсом Opel Insignia наступного покоління або нової Manta, яка повинна повернутися до середини десятиліття в повністю електричному виконанні.

Інші деталі включають в себе аеродинамічні колеса і нові ергономічні сидіння з вбудованими підголівниками, в яких будуть використовуватися екологічно чисті матеріали. Приладову панель частково видно на розмитому тлі, напрочуд без помітного інформаційно-розважального сенсорного екрана, що натякає на чистіший дизайн.

Концепт дебютує на виставці IAA Mobility Show в Мюнхені 5 вересня, але автовиробник продовжить тизерну кампанію. Генеральний директор Opel Флоріан Хюттль сказав, що Experimental “знаменує собою початок нової глави для нашого бренду”, і пообіцяв, що найближчим часом вони розкриють більш детальну інформацію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!