Оновлений хетчбек і седан Skoda Rapid показали на фото

0
665

Компанія Skoda показала фото оновленої моделі Rapid в кузовах седан і хетчбек. Автомобіль викликав інтерес користувачів, прем’єра машин бюджетного сегмента очікується в першому кварталі 2020 року.

Чеський виробник готує авто для китайського ринку. Перші «живі» знімки дають можливість побачити зміни, які відбулися після глибокого рестайлінгу. Відзначено інша форма переднього і заднього бамперів, грати радіатора виконали в корпоративному стилі. У боковинах є глибокі виштамповки, змінена форма фар головного світла і денних ходових вогнів.

Хетчбек, призначений для КНР, є копією європейського аналога – Skoda Scala, відзначають експерти. Машина має ідеально збалансовані пропорції кузова, яскраво виражені грані і сучасний дизайн, вказується в прес-релізі компанії. У салоні масштабних змін не очікується, панель приладів, рульове колесо залишаться без доробок.

Змінилася центральна консоль і комплекс мультимедіасистема, що отримала тачскрін великих розмірів. Під капотом хетчбека і седана Skoda Rapid розташований базовий 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю 110 к. с., зв’язаний з 5-швидкісною МКПП, є і 6-ступінчастий “автомат”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!