Позашляховик Hummer стане електрокаром

0
377

Електрифікація Hummer стане частиною плану GM щодо переведення позашляховиків і пікапів на електротягу.

Стало відомо, що компанія General Motors має намір почати випуск лінійки електрифікованих пікапів і позашляховиків. До цієї серії також увійде і Hummer, випуск якого намічений на 2021 рік на заводі в Детройті.

Виданню Reuters, вдалося дізнатися, що нова програма BT1 передбачає інвестиційні вкладення в розмірі 3 млрд доларів у виробничу площадку General Motors. Фахівці вважають, що американський автовиробник може використовувати стратегію Tesla, яка почала випуск дорогих моделей, а тільки після представила більш бюджетні авто.

На даний момент, у General Motors вже є електрокари Chevrolet Bolt і гібридний Chevrolet Volt, які позиціонуються як відносно доступні автомобілі.

Поява електрифікованих Hummer має кілька вагомих підстав. Перш за все, даний бренд все ще популярний, а поява дорогого позашляховика під такою назвою не стане несподіванкою. Фахівці вважають, що дебютна модель буде коштувати щонайменше 90-100 тис. доларів.

Нагадаємо, що в 2010 році історія бренду Hummer завершилася, адже в 2009 році керівництво General Motors прийняло рішення про закриття компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!