Volkswagen T-Roc може позбутися даху

0
201

У нового кабріолета VW T-Roc Cabriolet, який Volkswagen готується випустити на ринок, потужність топового мотора складе 150 л. с. Хлопцям з ательє X-Tomi цього здалося мало, і вони створили рендер «зарядженого» 300-сильного VW T-Roc R Cabriolet.

За офіційними даними, в лінійку двигунів крос-кабріолета T-Roc увійдуть два агрегати. Це трициліндровий 1,0 л мотор потужністю 115 л. с. (він буде працювати в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач) і чотирициліндровий 1,5 л мотор потужністю 150 л. с. (він буде працювати разом з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням).

Цієї потужності має новому німецькому кабріолету цілком вистачити, адже його використовуватимуть головним чином для приємних поїздок зі свіжим вітерцем.

Але якщо деякі покупці захочуть більш потужну версію? Ательє X-Tomi вважає, що Volkswagen тоді може зробити T-Roc R Cabriolet з двигуном потужністю 300 «коней». Цим агрегатом оснащується «заряджений» T-Roc R.

Міг би вийти красивий і швидкий кабріолет, якщо судити по рендеру. Правда, навряд чи Volkswagen вирішить його випускати. Через невелику кількість потенційних покупців його розробка і випуск не окупляться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!