Hyundai вивів на тести новий Tucson

0
260

Hyundai оновлює Tucson із завидною регулярністю. Відносно недавно кросовер пережив плановий рестайлінг, а навесні обзавівся майже спортивною версією N Line, проте не за горами поява і абсолютно нового покоління моделі. Принаймні новий Tucson вже попадається фотошпигунам під час випробувань.

Схоже, в даний момент новий Tucson проходить тести трансмісії. Саме цим можна пояснити те, що кросовер, задрапірований в щільний камуфляж, змусили тягнути за собою важкий причіп. Швидше за все, ми спостерігаємо версію “Tucson” з новим 2,5-літровим мотором з сімейства Theta3 в парі з 8-ступінчастим автоматом, причому, за попередніми даними, у двигуна будуть як атмосферна модифікація, так і версія з турбонаддувом, яка здатна розвивати до 350 л. с. потужності.

Доповненням до цього двигуна стануть 1,6-літровий дизель для європейського ринку і, можливо, гібридна силова установка від Hyundai Sonata, що забезпечує 192 к. с. потужності.

Як буде виглядати новий Tucson, поки із зрозумілих причин сказати складно, але керівництво компанії обіцяло, що автомобіль вийде “надзвичайним”. А що стосується можливої дати дебюту кросовера, є інформація, що на суд публіки його викотять у другій половині 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!