Kia показала наживо новий рамний пікап Tasman (фото)

0
210

Якщо існує якийсь продукт, який Kia активно розкручувала протягом останніх кількох місяців, то це її перший справжній середньорозмірний пікап. Корейський автовиробник встиг опублікувати пару тизерів нової моделі, але напередодні виклав фотографії Tasman (машину назвуть саме так) у незвичайному камуфляжі.

На знімках пікап одягнений у барвисте маскування, яке незважаючи на свою незвичність непогано приховує деталі його екстер’єру. Втім, якщо придивитися до неї уважніше, можна знайти цікаві моменти.

Попереду авто дістанеться квадратний зовнішній вигляд з вузькими вертикальними фарами і масивними радіаторними гратами, а також потужним бампером.

З боків помітні розкльошені колісні арки та висока підвіконна лінія. Бракує тільки знімків корми, щоб зрозуміти, як виглядатиме кінцевий проект, а також фотографій інтер’єру.

Втім, за словами інсайдерів, усередині Kia Tasman зможе похвалитися масивними екранами, як у більшості автомобілів, що випускаються компанією.

Щодо двигунів, то тут поки що все дуже невизначено. Не виключено, що «Тасману» дістанеться 2,2-літровий турбодизель, що видає не менше 200 кінських сил і 450 Нм моменту, що крутить.

Прем’єра нового пікапа Kia запланована на 2024 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!