Експерти назвали найбезпечніші автомобілі: засновано на безлічі краш-тестів

0
1263

Європейська організація протестувала безліч марок автомобілів за допомогою краш-тестів.

Автомобілі оцінювали за чотирма параметрами, передає Politeka. Самим безпечної сімейної машиною визнали Ауді А6. Саме ця марка показала найпозитивніші результати як для дорослих, так і для дітей.

Найбезпечнішим невеликим сімейним автомобілем вважається Мерседес Бенц. «Срібло» і «бронзу» в цій номінації взяли Форд Фокус і Ніссан Ліф.

Любителі безпечних поездорк в кросовері повинні придбати БМВ Х5. Саме це найбезпечніше авто даного класу.

Нагадаємо, тепер при розмитненні авто на Єврономер вимагатимуть техпаспорт замість екологічного сертифікату.

Крім того, вже з 22 лютого ставки для тих, хто вже давно їздить на «Єврономер», виростуть в два рази.

«Так, на даний момент українці вже заплатили за розмитнення близько 5 мільярдів гривень. Всі ці гроші направили до Пенсійного фонду України. Вони, в тому числі, підуть на березневе осучаснення пенсій », – йдеться в повідомленні.

Розмитнити автомобіль можна буде і після 22 лютого. Але заплатити доведеться більше. Так, якщо ви тільки завезли авто на Єврономер, то пільговим акцизом (зі знижкою в 50%) можете скористатися, якщо оформите транспортний засіб не пізніше, ніж через 90 днів.

Юрист Олександр Плахотник впевнений: все, хто хотіли оформити авто, вже це зробили. Багато часу на це не потрібно. Більш того, якщо раніше не було можливості легалізувати авто з-за відсутності екологічного сертифікату, то зараз правила спростили – потрібно мати технічний паспорт.

Раніше Фіскальна служба попередила власників авто на Єврономер, що з кінця травня поточного року штрафні санкції, які будуть до них застосовуватися, зростуть до 170 тисяч гривень, а в окремих випадках передбачається можливість конфіскації таких авто.

Як повідомлялося раніше 8 листопада Верховна Рада підтримала нові правила розмитнення автомобілів з європейської реєстрацією в Україні. Цей закон передбачає введення базових ставок для автомобілів залежно від типу двигуна і його обсягу. Також Рада ввела великі штрафи за порушення правил ввезення таких автомобілів на територію України.

Новий закон про «евробляхах» спровокував величезні черги на кордоні. За повідомленням очевидців, пропуск авто і рейсових автобусів через україно-польський кордон ускладнений через нові процедур розмитнення автомобілів. А на кордоні з Білоруссю поліція розблокувала проїзд через пункт пропуску «Нові Яриловичі».

Велика частина розмитнених автомобілів – ті, які вже перебували на території України. Уже зараз українці оформили більше 6,5 тис. Транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!