Відбувся анонс нового електричного кросовера Mazda Arata

0
164

На автомобільній виставці Auto China компанія Mazda не лише представила електричний EZ-6, а й вразила публіку прототипом нового електричного кросовера – Mazda Arata. Цей концепт-кар, що показує напрямок розвитку нових моделей Mazda, вже наступного року планується запустити у виробництво як другу нову електрифіковану модель для китайського ринку.

Mazda Arata, що поки що знаходиться в стадії концепту, виглядає готовим до серійного виробництва без зайвих дизайнерських вишукувань. За розмірами новинка нагадує кросовер CX-5, проте стилізація вікон та похильна лінія даху надають йому рис CX-30. Агресивний вид передньої частини з плоскими фарами і аналогічно плоскою задньою частиною з підсвічуваною назвою моделі підкреслює сучасний дизайн Mazda.

Електричний SUV буде оснащений повністю електричною силовою установкою, тоді як представлений паралельно EZ-6 доступний як у гібридній, так і повністю електричній версії. Деталі про розміри і точні специфікації Arata Mazda поки тримає в секреті, але вже ясно, що новинка має всі ознаки стильного і сучасного міського позашляховика.

На жаль, серійна версія Arata  найближчим часом не з’явиться у Європі. Тим не менш, дизайн новинки може дати уявлення про те, як виглядатимуть майбутні моделі Mazda , включаючи повністю електричні автомобілі. Таким чином, Mazda продовжує зміцнювати свої позиції на ринку електромобілів, пропонуючи нові інноваційні рішення, які відповідають як поточним трендам, так і прагненню зниження впливу на навколишнє середовище.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!