Відроджений Hyundai Veloster показали на перших зображеннях

0
107

Компанія Hyundai зняла з виробництва модель Veloster у 2022 році, залишивши її без наступника. Актуальна гамма автомобілів корейської марки сьогодні значною мірою складається з кросоверів, 4-дверних седанів та 5-дверних хетчбеків, а компактним купе в ній місця немає.

Незалежний художник «Theottle» вирішив пофантазувати з цього приводу і повернув Veloster у лад, показавши, як могло б виглядати відроджене дводверне купе. В основу рендерів дизайнера лягли зображення нещодавно оновленого седана Hyundai Elantra.

Агресивна передня частина кузова, гострий профіль і світлодіодні задні ліхтарі на всю ширину Elantra виглядають напрочуд збалансованими на значно більш короткому кузові автомобіля, який чимось нагадує забутий BMW 3-Series Compact.

Як конкуренти для гіпотетично можливого Veloster нового покоління виступають близнюки Toyota GR86 та Subaru BRZ, а також BMW 2-Series Coupe. Втім, шанси того, що в Hyundai все ж таки захочуть відродити цю нішеву модель близькі до нуля.

Переважна більшість автовиробників знімають спортивні автомобілі з конвеєра, так що вкрай малоймовірно, що така модель колись отримає зелене світло для виробництва.

Покупці, схоже, не зацікавлені в стильних, але непрактичних кузовах, тому основний сегмент купе не стане знову модним найближчим часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!