У Мережу “злили” кадри краш-тестів нової Toyota Camry

0
1530

За результатами проведеного краш-тесту автомобіля Toyota Camry 2019 модельного року отримала стікер «5 зірок», який говорить про максимальний рівень безпеки авто, передає Хвилю . 

Слід зазначити, били машину не на стенді Euro NCAP: через тривалу відсутність продажів цього седана в Європі (за винятком ринків України і РФ) остання «кара» Camry тут відбулася в далекому 1998 році. 

Машину нового покоління поставили до стінки не менше винахідливі експерти південно-азіатського філії агентства, який вивчає безпеку нових авто – ASEAN NCAP, створеного на базі Малайзійський інституту досліджень дорожньої безпеки (MIROS).

І нехай протоколи випробувань ASEAN NCAP трохи відрізняються від методик їх європейських колег, отримані результати дали підстави вважати новий седан вельми надійним і безпечним автомобілем. 

Зокрема, за захист дорослих пасажирів йому присудили 35,3 бала з 36 можливих, захист дітей оцінили в 44,4 бала з 49 максимальних, а електронні помічники 14,2 бала з 18-ти. 

При цьому, загальний показник безпеки машини склав неслабкі 91,47%, що дало експертам підстави виписати нової Toyota Camry солідні «5 зірок».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!