Представлений найдинамічніший спорткар Mercedes-AMG в історії марки (фото)

0
68

Купе AMG GT 63 SE Performance оснащено гібридною силовою установкою на базі турбомотора V8 4.0 та розвиває сумарно 816 кінських сил. Технічно новинка повністю повторює родстер SL 63 SE Performance та ліфтбек GT 63 SE Performance. З місця до “сотні” нове купе розганяється всього за 2,8 секунди – це швидше гіперкара Mercedes-AMG One, а максимальна швидкість складає 320 кілометрів на годину.

Новим флагманом купе Mercedes-AMG GT стало виконання 63 SE Performance, яке має в своєму розпорядженні віддачу в 816 кінських сил і 1420 Нм крутного моменту. Під капотом у нього стоїть бензиновий турбомотор V8 4.0, на задній осі – вузол AMG Electric Drive Unit, який поєднує електромотор, двоступінчастий редуктор та механічний диференціал підвищеного тертя.

До першої сотні купе розганяється за 2,8 секунди – 585-сильний AMG GT 63 робить це за 3,2 секунди, а гібридний SL 63 SE Performance і гіперкар Mercedes-AMG One на 0,1 секунди повільніше. Спорткар має систему повного приводу AMG Performance 4Matic+. Спільна з родстером тут і тягова батарея ємністю 6,1 кіловат-години. Запас ходу на електротязі — лише 13 кілометрів за максимальної швидкості до 130 кілометрів на годину.

Підвіска AMG Active Ride Control з функцією активного придушення кренів за допомогою гідравлічних магістралей компенсує нерівності, знижуючи розгойдування в крутих поворотах та підвищуючи загальний комфорт. Передбачено повнокероване шасі та карбон-керамічні гальма збільшеного розміру, а також переналаштований комплекс активної аеродинаміки. Вартість новинки поки що не названа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!