Представлений один із найрідкісніших Subaru за всю історію марення

0
17

Якщо вам потрібен такий самий рідкісний автомобіль, як Gordon Murray T.50 , але ви не хочете витрачати 2,8 мільйона фунтів стерлінгів (140 млн гривень), у Subaru є для вас відповідь – новий Outback Touring X. У Великій Британії буде випущено всього 100 екземплярів. Ця остання версія універсала Subaru буде доступною для замовлення з 1 травня.

Модель X Limited Edition , що займає вершину модельного ряду Outback Touring , поставляється з забарвленням Geyser Blue Metallic , 18-дюймовими легкосплавними дисками з забарвленням у колір темного металіка, кристально чорними зовнішніми дзеркалами, чорними рейлінгами на даху та глянцевими чорними унизу бампера.

Всередині шкіряна оббивка Nappa , передні та задні сидіння з підігрівом, шкіряне кермо, люк на даху та камера заднього виду. У центрі панелі приладів є 11,6-дюймовий сенсорний екран з вбудованою супутниковою навігацією, а також можливістю підключення Apple CarPlay і Android Auto . Також є аудіосистема Harman Kardon із 11 динаміками.

У стандартній комплектації Outback отримує технологію допомоги водієві Subaru EyeSight , систему контролю сліпих зон, систему допомоги при зміні смуги руху та систему попередження про перехресний рух ззаду, адаптивні фари, безключовий доступ та двозонну автоматичну систему кондиціювання. Outback пропонується лише у кузові універсал.

Limited Edition отримує стандартну силову установку, яку можна знайти на будь-якому іншому Subaru Outback , з 2,5-літровим чотирициліндровим оппозитним двигуном (циліндри якого розташовані горизонтально один навпроти одного) потужністю 173 к.с. і крутним моментом 235 Нм. Також є система постійного повного приводу Subaru та вибір режимів руху по бездоріжжю «X-Mode» .

Обмежена версія Outback початкового рівня коштує від 36990 фунтів стерлінгів (1,8 млн гривень), а ультраексклюзивна обмежена серія Touring X коштує 43635 фунтів стерлінгів (2,3 млн ​​гривень, згідно з актуальним курсом).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!