У Мережі показали незвичайний тюнінг “Запорожця”

0
2066

Допомагає зростаюче число всіляких гаражних доопрацювань. Модифікація старих автомобілів – особливо романтичний процес для окремої категорії ентузіастів, передає автоблог . 

Примітно, що про класичну реставрації багатьом міркувати вже нудно. Тому ЗАЗ-968 в іпостасі повнопривідного пікапа вже не здається поганою ідеєю. 

А тепер і хот-род в американському стилі. Як завжди, все залежить від виконання. Але, можливо, цей нещасний Запорожець просто не годиться для такої роботи?

У будь-якому випадку, у нас тут до смішного занижена дах (так і повинно бути) і буквально труться об дорогу днище (так теж має бути). Відразу і не скажеш, але зменшення кліренсу, швидше за все, викликано не модифікацією елементів підвіски (що, зрозуміло, також відбулося), а поглибленням салону. Це викликано пошуком додаткового простору, адже настільки низький дах при інших рівних зробила б неможливим керування автомобілем здоровим повноцінним землянином. 

Серед інших вторинних ознак доопрацьованого ретро-авто варто відзначити спортивну низькопрофільну гуму і бутафорську імітацію фальшрадиаторной грати попереду. Ззаду ж красуються патрубки нової вихлопної системи. 

В цілому автомобіль ще не готовий, хоч і здатний самостійно пересуватися. Цікаво, в подальшому стане краще? 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!