Відбувся офіційний анонс гібридного кросовера Renault Symbioz

0
121

Renault незабаром представить світові свій новий гібридний кросовер – Renault Symbioz, розроблений з амбітними планами не тільки відповідати, а й перевершити такі моделі, як SEAT Ateca та Suzuki S-Cross. Офіційна презентація запланована вже на найближчий четвер, 2 травня 2024 року, що робить цю подію однією з найбільш очікуваних в автомобільній індустрії.

Renault Symbioz , компактний кросовер, випускатиметься на іспанському заводі групи у Вальядоліді, де вже виробляється Renault Captur. Обидва автомобілі поділяють платформу CMF-B , що забезпечує новому Symbioz не лише сучасні технологічні рішення, а й ефективне виробництво.

Новинка отримає ім’я, яке вже встигло стати популярним серед шанувальників бренду – Symbioz і буде доступне виключно в гібридній версії з технологією E-Tech Full Hybrid . Це означає, що Symbioz буде автомобілем із можливістю самозарядки (HEV), що дозволить йому отримати екологічний знак ECO, полегшуючи доступ до мобільності у містах з обмеженнями на викиди.

Судячи з усього, Renault прагне зміцнити свої позиції на ринку електромобілів, запропонувавши продукт, який займатиме проміжне положення між вже відомими моделями Captur та Austral . Таким чином, Renault Symbioz стане ключовим елементом у лінійці гібридів французького автовиробника, демонструючи прагнення компанії до інновацій та сталого розвитку.

Презентація нового автомобіля пройде в режимі онлайн і незабаром після неї почнеться прийом попередніх замовлень. Очікується, що перші автомобілі надійдуть в автосалони до кінця поточного року, що робить майбутній реліз однією з значних подій для Renault цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!