У Дубаї виставили на продаж унікальний «золотий» Nissan GT-R

0
1175

На порталі James Edition з’явилося оголошення про продаж незвичайного Nissan GT-R, який має «золотий» кузов з унікальною гравіюванням. Вартість двухдверкі 2014 року випуску становить 1,6 млн дирхам ОАЕ або приблизно 12 млн. гривень.

Уточнюється, що цей Nissan GT-R готували до тюнінг-фестивалю SEMA 2016 року. У проекті взяли участь ательє Kuhl Racing , виробник колісних дисків AMF Forged і студія Izawa Art Design , яка і відповідала за особливе оформлення двухдверкі.

У процесі підготовки весь кузов автомобіля був очищений від заводської фарби. Після чого на нього нанесли контури майбутніх малюнків і вручну вигравіювали візерунки на всіх без винятку деталях. Варто відзначити, що авторам проекту вдалося домогтися однакового «золотого» відтінку як на основних панелях кузова, так і на його неметалевих деталях.

Деякі елементи, пофарбовані в колір кузова, з’явилися і під капотом, і в салоні. Іншими особливостями цього Nissan GT-R стали новий обвіс, розширені арки і позаштатні колеса.

В іншому автомобіль залишився колишнім – тут під капотом штатний двигун V6 з двома турбінами потужністю 545 кінських сил. На даний момент пробіг купе становить 6 000 км. У 2016 році проект оцінювався в мільйон доларів США.

Більше фото нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!