У Дубаї виставили на продаж унікальний «золотий» Nissan GT-R

0
1172

На порталі James Edition з’явилося оголошення про продаж незвичайного Nissan GT-R, який має «золотий» кузов з унікальною гравіюванням. Вартість двухдверкі 2014 року випуску становить 1,6 млн дирхам ОАЕ або приблизно 12 млн. гривень.

Уточнюється, що цей Nissan GT-R готували до тюнінг-фестивалю SEMA 2016 року. У проекті взяли участь ательє Kuhl Racing , виробник колісних дисків AMF Forged і студія Izawa Art Design , яка і відповідала за особливе оформлення двухдверкі.

У процесі підготовки весь кузов автомобіля був очищений від заводської фарби. Після чого на нього нанесли контури майбутніх малюнків і вручну вигравіювали візерунки на всіх без винятку деталях. Варто відзначити, що авторам проекту вдалося домогтися однакового «золотого» відтінку як на основних панелях кузова, так і на його неметалевих деталях.

Деякі елементи, пофарбовані в колір кузова, з’явилися і під капотом, і в салоні. Іншими особливостями цього Nissan GT-R стали новий обвіс, розширені арки і позаштатні колеса.

В іншому автомобіль залишився колишнім – тут під капотом штатний двигун V6 з двома турбінами потужністю 545 кінських сил. На даний момент пробіг купе становить 6 000 км. У 2016 році проект оцінювався в мільйон доларів США.

Більше фото нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.