Електрокар Tesla Model S перетворили на кабріолет

Фахівці тюнінг-ательє Ares Design позбавили електричний ліфтбек даху і задніх дверей.

0
324

Відзначимо, що фахівці з компанії Ares Design беруться за роботи будь-якої складності. Так, фірма з Модени здатна переобладнати модель Bentley Mulsanne в купе, а Lamborghini Huracan переробити в сучасну репліку автомобіля De Tomaso Pantera . Але і останній проект тюнинг-ательє став не менш екзотичним: це розробка кабріолета на базі Tesla Model S .

Новий кабріолет на основі електричної моделі Tesla Model S був побудований за індивідуальним замовленням. Причому електрокар не просто позбавили даху, а оснастили складаним, але для цього довелося повністю модернізувати задній багажник.

Варто сказати, що масштаб змін автомобіля набагато ширший, ніж може здатися на перший погляд. Електрокару Tesla прибрали дах, задні двері і центральні стійки. Через це тюенрам довелося додатково посилювати шасі під передніми і задніми кріслами разом з лонжеронами, а також подовжувати передні двері. Крім того, для відкритої версії Model S зробили вуглепластиковий обвіс і нові задні крісла, а весь інтер’єр перешили білосніжною шкірою з контрастними акцентами чорного і оранжевого відтінку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!