З цього Ferrari 360 зробили грізне авто для раллі (відео)

На просторах інтернету знайдено зображення серйозно зміненого італійського суперкара Ferrari 360. Машина підготовлена ​​до участі в ралійних перегонах командою Ya-Car.

0
2482

Наші колеги з видання Road and Track натрапили на цей ралійний автомобіль в соціальних мережах і після ретельного розслідування виявили, що це далеко нестандартний Ferrari 360. У машини створена на замовних шасі з трубчастою рамою і кузов звичайного Ferrari 360 Modena. Історія створення цього боліда дуже цікава. 

У ралійного автомобіля, є пара мотоциклетних двигунів Suzuki, кожен з яких може розвинути потужність до 200 кінських сил.

Створений іспанською командою з ралі і автокросу Ya-Car, машина може похвалитися системою повного приводу, тоді як оригінальний Ferrari 360 має привід тільки на задню вісь. Ще одна очевидна зміна – це помітно збільшений хід підвіски, що дозволяє спеціально сконструйованому «Феррарі» долати пересічену місцевість. Здається, що у нього є полікарбонатні вікна, які потрібні для зменшення загальної ваги авто. Також варто відзначити «совок» на даху і гігантське антикрило позаду.

Подвійна вихлопна система з наконечниками, які встановлені в центральній частині також видають не оригінальну версію Ferrari 360, так як інженери італійського бренду спочатку вивели патрубки вихлопної системи в кути заднього бампера. Компонування ралійного автомобіля має більше спільного з вихлопом, реалізованим в 360 GT / GTC, хоча ми схильні вважати, що хлопці з Ya-Car і зовсім розробили свою версію вихлопної системи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!