Далекобійний Mercedes-Benz Sprinter здивував кабіною (Фото)

0
4372

У Києві на днях був сфотографований дуже цікавий фургон Mercedes-Benz Sprinter. Машина розрахована на повну масу 5 т, привертає увагу кабіною зі спальним відсіком.

В даному випадку склопластикова капсула-спальник встановлена ​​не зверху на кабіні, а за нею. Таким чином водій отримує більш легкий доступ в зону відпочинку. Сюди веде прямокутний лаз.

Спальна полиця шириною 700 мм зроблена відкидною, тому капсулу можна використовувати і як додатковий багажний відсік. У підсумку габарити кабіни зі спальником такі: довжина 2275 мм (від передньої осі до задньої стінки), ширина 2060 мм і висота – 2985 мм (зі спойлером). Що ж стосується внутрішніх розміром, то безпосередньо капсули складають: довжина (глибина) – 820 мм, ширина – 2000 мм і висота 1650 мм (висота від полиці до стелі – 1000 мм).

Тепер про виробників. Капсула-спальник випущена англійською компанією Hatcher, яка спеціалізується також на виготовленні аеродинамічних пакетів для вантажівок, в тому числі магістральних тягачів. До речі, представлений Mercedes-Benz Sprinter зі спальником також має ефектний спойлер на даху, який покращує аеродинаміку великого ізотермічного фургона, виробленого компанією Harderwijk Carrosserie-Fabrik з голландського міста Хардервейк.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!