Mercedes-Benz B-Class 2023 помітили на тестах

0
558

Німецька компанія розпочала випробування оновленого Mercedes-Benz B-Class. Прототип моделі був помічений біля штаб-квартири Mercedes у Штутгарті, Німеччина.

Mercedes-Benz B-Class не продається в США, але компактний мінівен тісно пов’язаний з A-Class, який представлений у країні в кузові седан. Оновлені версії седана та хетчбека A-Class також проходять випробування.

Поточний B-Class з’явився наприкінці 2018 року, а його оновлена ​​версія дебютує у 2023 році. Не чекайте, що він потрапить до виставкових залів США. Фактично Mercedes планує також відмовитися від A-Class з автосалонів у США після 2022 року.

Прототипи B-Class лише злегка замасковані, що має сенс оновлення. Схоже, що будуть доопрацьовані передній і задній бампери, а також зміниться радіаторні грати, отримавши сітчастий малюнок.

Незрозуміло, що планується для лінійки 4-циліндрових силових агрегатів, які пропонуються в B-Class, але ми можемо побачити додавання додаткової потужності. Доступна гібридна трансмісія з модулем, що підключається, також може мати збільшену батарею.

Що стосується довгострокового майбутнього B-Class, є припущення, що модель буде знята з виробництва після поточного покоління, оскільки Mercedes зосередить увагу на автомобілях з меншим обсягом продажів і вищою рентабельністю. Попит на B-Class також впав, оскільки все більше покупців звертаються до компактних кросоверів, таких як GLA-Class та GLB-Class.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!