Новий Volkswagen Polo Track помічений на тестах у Бразилії

0
232

Нова версія вже анонсована брендом і має бути випущена в період із 2022 по 2023 рік.

Рік може закінчитись, але автовиробники все ще прагнуть підготувати до дебюту перші моделі 2022 року. Toyota Yaris вже була помічена без камуфляжу, і тепер у Мережі показали фотографії прототипу Volkswagen, які свідчать, що концерн також готується до нових розробок наступного року.

На зображенні Polo видно лише ззаду, але бачимо, що він вище. Судячи з усього, на тести вийшов Polo Track, нова модель, яка буде пропонуватися в 2022 і 2023 році і з двигунами 1.0 MPI або 1.0 TSI.

У Polo Track буде аналогічне оснащення, як у версіях Comfortline та Highline для рейстайлінгової моделі. До списку обладнання увійдуть світлодіодні ліхтарі, світлодіодні фари і модифіковані бампери. Polo також матиме більше технологій, таких як адаптивний автопілот, попередження про зіткнення з автоматичним гальмуванням та покращення інтер’єру.

Volkswagen представить як новий рестайлінговий Polo, так і нову версію у перші кілька місяців 2022 року, а Polo Track дебютує у 2023 році. Ще зарано говорити про більш повний список обладнання, але двигун не повинен змінюватися. Більш дорогі моделі повинні отримати агрегат 1.0 turbo flex із 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а 1.4 може залишитися ексклюзивним для GTS. Мотор 1.6 16V MSI теж повинен протриматися якийсь час, але сьогодні він використовується лише в Polo, Virtus, Gol та Voyage.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!