Новий кросовер Ferrari Purosangue помітили на тестах

0
303

Прототип нового Ferrari Purosangue був відображений очевидцями в ході тестових заїздів на домашній трасі італійської компанії в Фіорано.

Не так давно стало відомо, що популярність компанії Ferrari в глобальній Мережі за останнє десятиліття різко знизилося, але на продажах машин це ніяк не позначилося. За даними експертів, італійська марка зараз реалізує більше автомобілів, ніж коли б то не було. Черговим підтвердженням того, що у Ferrari все в порядку з продажами, послужила розробка першого кросовера марки під назвою Purosangue .

Експерти зазначають, що як і раніше, новинка Ferrari під час чергових тестів була захована під кузовом Maserati Levante . При цьому підвіска, двигун і трансмісія у прототипу була вже від нового кросовера.

На сьогоднішній день технічні дані нового кросовера Ferrari Purosangue до сих пір не називаються. При цьому перший раз про дану новинку Ferrari стало відомо ще в 2018 році. Планується, що в топовом варіанті автомобіль обзаведеться бензиновим мотором V12 , який буде знаходитися за передньою віссю і коробкою передач, розташованої над задньою віссю. Крім того, новинка може отримати гібридну силову установку. За попередньою інформацією, новий Ferrari Purosangue з’явиться на ринку в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.