На тестах помітили універсал Dacia Logan нової генерації (ФОТО)

0
1123

В об’єктиви камер фотошпигунів попався універсал Dacia Logan нового покоління.

Румунська «дочка» Renault , компанія Dacia , вивела на тести універсал Logan нового покоління. Видання Carscoops поділилося першими шпигунськими знімками новинки щільно вкритої маскувальними плівками. Згідно з даними закордонного видання, дебют універсала Dacia Logan нового покоління відбудеться до кінця 2021 року.

Універсал Dacia Logan помітили поруч з полярним колом, де модель проходить випробування на снігу і льоду. Вивчаючи опубліковані знімки можна помітити, що універсал отримав екстер’єр в стилі седана третього покоління, прем’єра якого відбулася восени минулого року. Варто зазначити, що в числі відмінностей в оформлення передка може виявитися інше наповнення решітки радіатора, а також більш рельєфний капот.

Ззаду універсал оснащений незграбними дверима і компактними вертикальними ліхтарями. Передбачається, що їх верхня частина, розташована по боках заднього скла, є всього лише наклейкою, яка повинна ввести в оману спостерігачів.

Швидше за все універсал успадкує салон від седана, а це значить, що в оснащенні моделі буде присутній мультимедійний комплекс сенсорним дисплеєм і інтеграцією зі смартфонами, мультируль, клімат-контроль, бесьключевой запуск двигуна і т. і. Бічні дзеркала, дверні замки і склопідйомники отримають електропривод .

Універсал буде базуватися на архітектурі CMF-B , яка вже використовується на новому Sandero і європейському Renault Clio . У моторній гамі будуть присутні 3-циліндрові двигуни потужністю 65, 90 і 100 к.с., причому останній здатний працювати як на бензині, так і на газі. Базовий силовий агрегат працює спільно з МКПП, 90-сильний мотор поєднується з 6-ступінчастою «механікою» або варіатором, а 100-сильні версії доступні виключно з МКПП.

Прем’єра універсала Dacia Logan нового покоління повинна відбутися до кінця цього року. На даний момент немає інформації про те, чи добереться модель до українського ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!