Оновлений Volkswagen Polo помітили під час тестів (фото)

Шосте покоління Volkswagen Polo піддасться серйозному рестайлінгу. Новинка була помічена фотошпигунам серед білого дня, що дозволило нам ближче познайомитися з процесом розробки та дізнатися деталі.

0
171

Останнім часом Volkswagen Polo втратив позиції в Європі в порівнянні зі своїми основними конкурентами, такими як Peugeot 208 або Renault Clio. Німецький виробник знає про цю ситуацію і має намір її виправити. Саме тому компанія Volkswagen приступила до розробки оновлення для шостого покоління Polo, яке піддасться модернізації в середині циклу.

Знімки прототипу нового Volkswagen Polo 2022 року, що проходить дорожні випробування, дозволяють детально проаналізувати зовнішній вигляд автомобіля. І хоча на ньому присутня значна кількість камуфляжу, очевидно, що Polo надолужить згаяне і адаптується до нової філософії дизайну, якою слід Volkswagen. За логікою речей, еталоном стане Volkswagen Golf. Основна увага буде приділена передній і задній частині «старшого брата» Polo: найістотніші зміни торкнуться фар, задніх ліхтарів, бамперів і решітки радіатора.

Хоча ми не можемо зазирнути всередину, очікується, що в салоні також будуть зміни. Інформаційно-розважальна система буде оновлена ​​за рахунок більш повної мультимедійної платформи. Крім того, будуть додані нові матеріали. В цілому можливості індивідуальної настройки збільшаться з появою нових кольорів кузова, дизайну коліс і багато чого іншого.

Що стосується механічної частини, новий Polo, нарешті, буде доступний з оновленим набором двигунів, включаючи гібридні версії. Бензин буде основним паливом, а поява в лінійці 1,0-літрового двигуна eTSI потужністю 110 к.с., електрифікованого по 48-вольтової технології легкого гібрида (MHEV), стане найбільшою новиною. Також буде доступний 1,5-літровий двигун TSI потужністю 150 к.с.

Залежно від обраного двигуна буде запропонована механічна або 7-ступінчаста автоматична коробка передач DSG з подвійним зчепленням. Всі версії будуть передньопривідними. Запуск нового Polo запланований на наступне літо. Він з’явиться в дилерських центрах як модель 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!