Універсал Mercedes C-Class помітили на зимових тестах (фото)

0
111

Універсал все ще приховано під камуфляжній плівкою, включаючи фари, задні ліхтарі і стійку D, в той час як седан вже починає «втрачати» частину свого маскування. Однак камуфляж не може приховати все, і універсал, схоже, зберіг більшу частину дизайну нинішнього пропозиції. Інтер’єр також отримає оновлення, прийнявши компоновку, представлену в новому S-Class 2021 року – великий інформаційно-розважальний екран в поєднанні з сенсорними елементами керування.

Новий C-Class з довгим дахом розділить лінійку силових агрегатів з новим седаном C-Class, а це значить, що він, ймовірно, «побачить» більш ефективні двигуни, включаючи чотирьох-і шестициліндрові бензинові і дизельні мотори, а також гібриди. Плагін-гібридний варіант можливий, правда, неясно, чи ввійде він до оснащення універсалу. Оновлена ​​платформа MRA дозволить автовиробникові краще електрифікувати силові установки, які він запропонує в C-Class наступного покоління. Високопродуктивні моделі AMG також з’являться в лінійці.

Очікується, що новий C-Class дебютує в наступному році. Mercedes може спочатку представити седан, потім через кілька місяців – універсал, а після цього, швидше за все, з’являться високопродуктивні моделі AMG. На шпигунських фото також показана модель All-Terrain C-Class, яка, можливо, знаходиться в розробці і може бути запущена в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!