Volkswagen тестує заміну Тігуана (фото)

0
858

Прес-реліз про те, що SEAT інвестує понад 30 мільйонів євро в центр тестування силових агрегатів в Європі стає відразу ж цікавіше після виявлення в ньому знімків замаскованого прототипу, яке відчуває на об’єкті в Марторелле.

На одній зі сторінок прес-релізу були опубліковані знімки загадкового прототипу Volkswagen. Хоча зображення було опубліковано SEAT, це не обов’язково означає, що перед нами черговий продукт іспанського автовиробника. Випробувальний стенд, розташований в іспанському муніципалітеті, призначений для декількох брендів VW Group, так що це цілком може бути автомобіль з логотипом Volkswagen, тим більше що на машині встановлені німецькі номера.

Повідомлення про моделе Volkswagen Variosport циркулюють в Інтернеті більше трьох років, і ходять чутки, що це буде гібрид мінівена і позашляховика. Кажуть, що ця модель замінить Golf Sportsvan і Touran, і близько двох років тому ми навіть бачили дивний тестовий мул, який виглядав дуже незвично.

У наступному році Китай отримає новий позашляховик Talagon як серійної версії концепції SMV. Можливо, ця новинка також буде створена для Китаю, і було б розумніше випробувати її там, а не в Європі.

З іншого боку, SMV був помічений у вигляді прототипу на початку року в Європі, так що він міг би з’явитися в продажу і на Старому континенті в аналогічній специфікації. Як ви, можливо, пам’ятаєте, концепт був найбільший автомобіль VW Group на базі MQB, семимісний позашляховик, що витягнувся на значні 5,1 метра в довжину.

Західні ЗМІ припускають, що це європейська версія Tayron наступного покоління. Правда автомобіль не варто чекати раніше 2024 року, але видання повідомило, що він стане заміною семимісного Tiguan Allspace.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.