Складено ТОП-3 надійних 10-річних кросовери на українському ринку

0
10607

Експерти за підсумками дослідження склали ТОП-3 кросовери які відрізняються високою надійністю, і доступні для придбання на ринку України.

Першим став Volkswagen Touareg другої генерації. Виробник виправив всі недоліки, що були в попередньому поколінні, тому модель експертами зараховується до надійних. Навіть через 10 років авто виглядає представницьким і комфортним, порадує і наявність повного приводу. В Україні доступний широкий вибір двигунів потужністю від 205 до 360 к.с. в залежності від версії.

Другим виявилася Honda CR-V, і навіть 10-річна версія готова дати фору деяким сучасним авто. Свіжо буде виглядати рестайлінговий варіант третьої генерації. В Україні модель доступна з переднім приводом, двома видами бензинового мотора, а також МКПП або “автоматом”.

Замикає ТОП-3 Lexus RX, який володіє 3,5-літровим силовим агрегатом, який генерує 280 к.с. Повний привід поєднується з АКПП. Важливо звертати увагу на вартість. Якщо вона занадто низька за мірками ринку, можливо, у авто є проблеми, про які продавець замовчує.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.