Стильний електричний седан Mercedes-Benz був помічений на тестах (фото)

0
5719
Ця модель є однією з найбільш очікуваних і обговорюваних. І ось за тиждень її вже вдруге бачили на тестових випробуваннях.
Німецький автогігант Mercedes-Benz почав активні випробування свого нового електричного седана EQE. Зовні новинка схожа на прототип EQS, який був представлений раніше. Однак візуально він трохи менший концепт-кара в розмірах. Багато хто навіть припустили, що Mercedes запропонує відразу два варіанти – зі стандартною колісною базою і збільшеною. Лицьову частину авто досить складно оцінити через високий рівень камуфляжу. Навіть частина ходових вогнів прихована маскуванням. Задня частина EQE також відрізняється від прототипу – з того, що вдалося помітити, виділимо розташування третього стоп-сигналу.

У випадку з тестованим EQE він знаходиться в нижній частині заднього скла, а в прототипі EQS займає його верхню частину. 

Також новий седан має більш класичну кришку багажного відділення. Якщо говорити про позиціонування моделі, то вона займе місце E-класу для електричних авто. Однак зовні ці два автомобіля практично повністю відрізняються. Очікується, що новинка надійде на ринок в 2022 році. За попередніми даними, Mercedes-Benz EQE буде мати великий запас ходу, ніж всі представлені на сьогодні електричні машини марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!