Молодий місяць 6 жовтня: що можна робити і що не слід

0
3135

Молодий місяць – дуже важливий день, в який необхідно займатися правильними справами.

Астрологи розповіли, що можна і що не можна робити 6 жовтня – в день чергового оновлення місячного диска, пише Слова і фрази .

Що можна робити 6 жовтня
Можна йти з головою в роботу і справи
. Молодий місяць в Терезах гарантує, що ми нічого не забудемо і не залишимо без уваги. Виходить, що в цей день можна займатися найважчими завданнями, які не переживаючи за результат, адже він, швидше за все, буде відмінним.

Можна займатися домашніми турботами . При бажанні можна присвятити їм весь вечір після основної роботи, або весь день повністю, якщо ви 6 числа відпочиваєте.

Цей день корисно присвячувати спілкуванню з близькими, флірту, романтику і новим знайомствам . Астрологи радять без побоювання робити компліменти протилежної статі. Головне, щоб вони були щирими, тому що люди зможуть відчути фальш.

Піклуйтеся одне про одного, про своїх близьких і дітей . Якщо комусь знадобиться підтримка, надайте її. Не обходить стороною тих, кому потрібна ваша підтримка, любов і турбота.

Можна займатися спортом , тому що Місяць швидко почне відновлювати свою енергетику і віддавати її нам з вами. Краще робити вправи і відвідувати спортзал в другій половині дня.

У цей день астрологи радять починати нові справи в бізнесі і на роботі. Місяць у Терезах подарує нам удачу і віру в себе.

Що не можна робити в молодий місяць
Астрологи радять  не ображатися ні на кого , швидко прощати людей, особливо близьких. Також корисно якомога менше лаятися. 6 жовтня не можна провокувати і підтримувати скандали.

Також в цей день краще не впадати в зневіру, що не усамітнюватися надовго . Якщо вам сумно, ви зможете без особливих проблем підняти собі настрій. Головне – не сидіти склавши руки і не думати занадто песимістично. Це може відлякати від вас хороших людей.

Не варто думати тільки про себе . Егоїсти в такі дні можуть отримувати те, до чого прагнуть, але ціна за це буде дуже високою. Наслідки своїх вчинків вони можуть розгледіти далеко не відразу, але вони точно не стануть приємними.
Також сьогодні побічною дією позитивної Місяця може стати наше  підвищену самовдоволення . Якщо все буде виходити,  не варто хвалитися і розповідати всім навколо про свої досягнення . Нехай це залишиться в таємниці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!