Зручний інтер’єр: комфорт і розкіш у салоні Evoque

0
40

Кожна деталь інтер’єру автомобіля розробляється з урахуванням потреб сучасного водія та пасажирів. Саме таким є інтер’єр Evoque – це злиття функціональності, комфорту та розкоші.

Огляд сучасного інтер’єру

Новий Range Rover Evoque втілює в собі найсвіжіші дизайнерські рішення, де кожна деталь ретельно продумана. Сучасний дизайн, який об’єднує класику і новаторство, створений, щоб задовольнити найвибагливіші смаки.

  • Сидіння, що не просто зручні, але й запам’ятовують положення, яке ви вибрали, щоб при наступному вході в автомобіль вам було максимально комфортно.
  • Закруглені форми, інтуїтивно зрозумілі елементи управління та цифровий дисплей, який показує всю необхідну інформацію, роблять водіння Evoque справжнім задоволенням.
  • Ви можете обрати колір і інтенсивність світла, що створює особливу атмосферу затишку або, навпаки, активності.
  • Панорамний дах не лише додає простору, але і дозволяє насолоджуватися видами навколо, роблячи поїздку яскравішою.
  • Незалежно від того, чи слухаєте ви музику, дивитись фільм або користуватися навігацією, система інфотейменту Evoque завжди на висоті.

Кожна деталь інтер’єру нового Range Rover Evoque думається так, щоб ви відчували себе як вдома, незалежно від того, на якій ви дорозі. Та й, звісно, придбати цей автомобіль можна в Офіційного дилера Jaguar Land Rover Kyiv Airport, де вас завжди радо зустрінуть та проконсультують.

Вибір матеріалів

Розкіш і комфорт салону визначаються, перш за все, якістю використовуваних матеріалів.

  • Натуральна шкіра. Використовуються лише найкращі сорти шкіри, які проходять строгий відбір. Вони м’які на дотик, приємні для тіла і створюють атмосферу затишку. Крім того, шкіра добре “дихає”, що особливо при довгих поїздках.
  • Вставки з дерева та металу. Вони додають салону вишуканості та допомагають створити унікальний стиль. Кожен шматок дерева проходить кілька етапів обробки, щоб відповідати стандартам Range Rover.
  • Металеві вставки. Сяючі металеві деталі, такі як ручки дверей, рамки вентиляційних отворів і елементи приладової панелі, додають сучасний та стильний вигляд салону.

  • Високоякісний текстиль. Навіть вибір текстилю для оббивки сидінь та покриття підлоги відбувається з особливою увагою. Матеріали високої якості забезпечують комфорт і довговічність, витримуючи навіть інтенсивне використання. Сучасні тканини, які використовуються в інтер’єрі, комбінують в собі зносостійкість та комфорт.

Range Rover Evoque завжди славився своїм уважним підходом до деталей, особливо коли йдеться про матеріали салону. Звертаючись до Офіційного дилера Jaguar Land Rover Kyiv Airport, ви отримаєте можливість на власні очі побачити та відчути всі переваги інтер’єру нового Range Rover Evoque.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!