Компанія Peugeot представила вантажний електровелосипед

0
102

Компанія Peugeot анонсувала поповнення своєї лінійки велосипедів. Представлені відразу три моделі – одиномісний двоколісник Digital e-Bike та дві сімейні моделі, на яких можна перевозити дітей чи вантажі. Характеристики велосипедів поки що не озвучені, у продажу вони з’являться ближче до кінця року.


Digital e-Bike відрізняється незвичайним мінімалістичним дизайном із V-подібною рамою. Тримісний Digital e-Longtail відрізняється подовженою колісною базою: позаду сидіння водія у нього сформований багажник, який може одночасно використовуватися як два дитячих сидіння. Деталі багажника у разі стають поручнями. Також передбачені підніжки.

Найнезвичайніша новинка — це Digital e-Front Load, у якої вантажний відсік знаходиться між кермом і переднім колесом. Поки що продемонстровано лише комерційну версію з великим ящиком для поклажі, але Peugeot запевняє, що на такому велосипеді можна буде перевозити відразу трьох дітей.

Перша новинка орієнтована на міське використання, багатомісні велосипеди призначені для сімей, які проживають в районах з відповідною інфраструктурою, що активно розвивається. Вантажна ж версія стане в нагоді як «мобільним торговцям», так і різного роду логістичним та складським компаніям. Велосипедам обіцяно власний додаток для смартфонів, через який можна буде, наприклад, відстежувати їхню геопозицію та збирати статистику поїздок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!