Компанія Peugeot представила вантажний електровелосипед

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Peugeot анонсувала поповнення своєї лінійки велосипедів. Представлені відразу три моделі – одиномісний двоколісник Digital e-Bike та дві сімейні моделі, на яких можна перевозити дітей чи вантажі. Характеристики велосипедів поки що не озвучені, у продажу вони з’являться ближче до кінця року.


Digital e-Bike відрізняється незвичайним мінімалістичним дизайном із V-подібною рамою. Тримісний Digital e-Longtail відрізняється подовженою колісною базою: позаду сидіння водія у нього сформований багажник, який може одночасно використовуватися як два дитячих сидіння. Деталі багажника у разі стають поручнями. Також передбачені підніжки.

Найнезвичайніша новинка — це Digital e-Front Load, у якої вантажний відсік знаходиться між кермом і переднім колесом. Поки що продемонстровано лише комерційну версію з великим ящиком для поклажі, але Peugeot запевняє, що на такому велосипеді можна буде перевозити відразу трьох дітей.

Реклама

Перша новинка орієнтована на міське використання, багатомісні велосипеди призначені для сімей, які проживають в районах з відповідною інфраструктурою, що активно розвивається. Вантажна ж версія стане в нагоді як «мобільним торговцям», так і різного роду логістичним та складським компаніям. Велосипедам обіцяно власний додаток для смартфонів, через який можна буде, наприклад, відстежувати їхню геопозицію та збирати статистику поїздок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!