Головна Новини Названо електромобіль, який заряджається найшвидше

Названо електромобіль, який заряджається найшвидше

Lucid Air GT став рекордсменом швидкості зарядки батареї

0
293

Автовиробники та виробники акумуляторів прагнуть збільшити запас ходу електромобілів , але це не єдине, що турбує автовласників. Споживачі також стурбовані тим, як швидко вони можуть заряджати свої автомобілі .

Найкращим вибором для них може стати новий Lucid Air Grand Touring . Згідно з новим звітом консалтингової фірми P3 Group , максимальний запас ходу за 20-хвилинну зарядку досягається у цієї моделі. Тобто за цей час машина здатна зарядити батарею на стільки, щоб проїхати 334 км , що є найкращим показником зарядки серед 13 електромобілів , проаналізованих у звіті.

Нагадаємо, що Lucid Air GT  оцінюється в 139650 доларів США, і за ці гроші клієнти отримають дуже багато. Tesla Model S Plaid посіла друге місце у дослідженні, а  Kia EV6 LR RWD замкнула трійку лідерів. EV6 проїхав 308 км  – всього на 26 км менше, ніж лідер рейтингу. За ціною 43 920 доларів він коштує майже на 100 000 доларів менше.

Швидкість заряджання є важливим показником для споживачів, оскільки вони оцінюють, чи можуть електромобілі задовольнити їхні транспортні потреби.

“Типовий сеанс зарядки в реальному світі повинен відповідати на одне важливе питання для водія електромобіля: який запас ходу потрібно, щоб дістатися наступного пункту призначення, і скільки часу потрібно для заряджання”, – зазначили фахівці консалтингової фірми P3 у своєму першому рейтингу P3 Charging Index ринку США.

Tesla домінувала в решті п’ятірки лідерів: її  Model 3 LR AWD зайняла 4 місце, а  Model Y LR AWD  – 5-е.

Ціни на моделі Tesla варіювалися від 48630 до 109880 доларів, а їх запас ходу – від 530 до 640 км . Загальний запас ходу Lucid Air GT  становить, за оцінками EPA, 830 км , а у  EV6  – майже 500 км .

Звіт P3 включав 13 електромобілів, протестованих на дорогах Сан-Франциско на зарядних пристроях Electrify America потужністю 350 кіловат та нагнітачі Tesla з 3 по 16 квітня. Усі автомобілі були попередньо підготовлені перед заряджанням. До звіту P3 не входять дані про час безвідмовної роботи або надійність зарядного пристрою.

Виберіть 1 або кілька відповідей

Які бренди ви знаєте?

Робокаса
ЮKassa
Тінькофф
QIWI.Business
Жоден із варіантів
1 із 3 питань
Продовжити
Яндекс Погляд · ОпитуванняЯндекс Взгляд · Опрос

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.