Новини

Audi оновила дві свої моделі перед зняттям з виробництва

Share

Тільки в наступному поколінні Audi A6 з двигуном внутрішнього згоряння стане A7 , тоді як повністю електричні варіанти збережуть назву A6 . Про це вже вказують такі концепти, як A6 Avant e-tron Concept . Але A6 і A7 , як і раніше, залишаються тісно пов’язаними і тепер будуть оновлені для 2024 модельного року.

На додаток до перероблених лінійок обладнання з характерними елементами дизайну спереду та ззаду, топові моделі одержують сміливі кольори в інтер’єрі та екстер’єрі, новий дизайн дисків та модернізоване стандартне обладнання.

В рамках фейсліфтінга Audi A6 Sedan та Avant , а також A7 Sportback буде реорганізовано структуру комплектацій. Нова ієрархія більш зрозуміла клієнтам і водночас пропонує більше місця для індивідуальності, оскільки інтер’єр тепер може бути спроектований незалежно від обраного пакету екстер’єру.

З седаном A6 та Avant клієнти тепер можуть вибирати між базовою, просунутою та S Line зовнішності, а також між базовою та S-версією на A7 Sportback . Передня решітка радіатора із стільниковою конструкцією є новим визначальним елементом передньої частини автомобіля. В обох моделях базова версія оснащена деталлю матового чорного кольору з хромованою рамкою. У вдосконаленій лінійці, спеціально розробленій для A6, решітка радіатора оброблена глянсовим темним хромом, передня частина відрізняється бічними повітрозабірниками, а задня – дифузором у новому динамічному дизайні.

Крім того, просунута лінійка має спортивні 18-дюймові колеса. Варіант S Line доступний для обох моделей. Singleframe тут декорований хромованими вставками. На A6 дифузор ззаду було перероблено. Крім того, екстер’єр Audi A6 включає перероблені бічні повітрозабірники в матовому чорному кольорі зі вставками в платиново-сірому кольорі, розширені накладки на пороги, 19-дюймові колеса і спортивну підвіску.

На додаток до цих опцій є вибір пакету інтер’єру S line , який заснований на попередньому спортивному пакеті S line . У цьому пакеті інтер’єр панель приладів і обшивка стелі виконані в чорному кольорі. Спортивне шкіряне рульове колесо з багатофункціональними та підрульовими перемикачами чорного кольору має контрастну строчку, підставка для ніг та педалі виготовлені з нержавіючої сталі.

Крім того, пакет салону S line пропонує чохли на сидіння з комбінації тканини та шкіри для Audi A6 та з малюнком Dinamica для Audi A7 з тисненням S на спинках передніх сидінь. Дверні пороги з алюмінієвою вставкою спереду та ззаду мають підсвічування та напис S спереду.

Для моделей A6 і A7 тепер доступно в цілому дванадцять кольорів кузова. Вперше в портфоліо представлені кольори Arcona White та Madeira Brown metallic. Новими опціями для моделей S та комплектацій лінійки S є металік Grenadine Red та металік Ascari Blue.

Віртуальна кабіна ” Ауді” стане частиною стандартного обладнання. Повністю цифрова комбінація приладів має діагональ 12,3 дюйми та роздільну здатність Full HD 1920x; 720 пікселів. Водії керують за допомогою багатофункціонального кермового колеса.

Основні фари на Audi A6 та S6 тепер виконані у вигляді повністю світлодіодної оптики із контурною сигнатурою денних ходових вогнів. Помічник паркування з системою допомоги при паркуванні plus тепер також є частиною стандартного обладнання.

З 1 червня оновлені моделі Audi A6 та A7 будуть доступні для замовлення в Німеччині за ціною від 53 800 євро та 63 500 євро відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Audi

Останні записи

У США побільшає електромобілів, які можна купити з держпідтримкою

Міністерство фінансів та Податкове управління США скоригували перелік вимог до виробників електромобілів, які розраховують продавати…

10.05.2024

Dacia підготує суперника Volkswagen Golf

Компанія Dacia готує на найближчі роки чимало новинок, однією з яких є проект недорогої моделі…

10.05.2024

Експерти розповіли, яке полірування не нашкодить кузову

Напевно, кожен, хто в теплу пору на дачі сам миє машину, періодично працює і з…

10.05.2024

В мережу потрапили свіжі новини про позашляховик Land Rover Discovery 2025 року

Третє покоління Discovery надто довго є на ринку. У жовтні наступного року виповниться вісім років…

10.05.2024

Mugen підготувала новий комплект тюнінгу для Honda Civic Type R

Ательє Mugen розробило новий комплект тюнінгу для хетчбека Honda Civic Type R. Придворне тюнінгове ательє…

10.05.2024

У мережі опублікували нові тизери електричного кросовера Kia EV3

Менш ніж за два тижні світ побачить новий електричний автомобіль Kia EV3 , який уже…

10.05.2024