Audi оновила дві свої моделі перед зняттям з виробництва

Audi оновила одразу дві моделі 2024 року

0
159

Тільки в наступному поколінні Audi A6 з двигуном внутрішнього згоряння стане A7 , тоді як повністю електричні варіанти збережуть назву A6 . Про це вже вказують такі концепти, як A6 Avant e-tron Concept . Але A6 і A7 , як і раніше, залишаються тісно пов’язаними і тепер будуть оновлені для 2024 модельного року.

На додаток до перероблених лінійок обладнання з характерними елементами дизайну спереду та ззаду, топові моделі одержують сміливі кольори в інтер’єрі та екстер’єрі, новий дизайн дисків та модернізоване стандартне обладнання.

В рамках фейсліфтінга Audi A6 Sedan та Avant , а також A7 Sportback буде реорганізовано структуру комплектацій. Нова ієрархія більш зрозуміла клієнтам і водночас пропонує більше місця для індивідуальності, оскільки інтер’єр тепер може бути спроектований незалежно від обраного пакету екстер’єру.

З седаном A6 та Avant клієнти тепер можуть вибирати між базовою, просунутою та S Line зовнішності, а також між базовою та S-версією на A7 Sportback . Передня решітка радіатора із стільниковою конструкцією є новим визначальним елементом передньої частини автомобіля. В обох моделях базова версія оснащена деталлю матового чорного кольору з хромованою рамкою. У вдосконаленій лінійці, спеціально розробленій для A6, решітка радіатора оброблена глянсовим темним хромом, передня частина відрізняється бічними повітрозабірниками, а задня – дифузором у новому динамічному дизайні.

Крім того, просунута лінійка має спортивні 18-дюймові колеса. Варіант S Line доступний для обох моделей. Singleframe тут декорований хромованими вставками. На A6 дифузор ззаду було перероблено. Крім того, екстер’єр Audi A6 включає перероблені бічні повітрозабірники в матовому чорному кольорі зі вставками в платиново-сірому кольорі, розширені накладки на пороги, 19-дюймові колеса і спортивну підвіску.

На додаток до цих опцій є вибір пакету інтер’єру S line , який заснований на попередньому спортивному пакеті S line . У цьому пакеті інтер’єр панель приладів і обшивка стелі виконані в чорному кольорі. Спортивне шкіряне рульове колесо з багатофункціональними та підрульовими перемикачами чорного кольору має контрастну строчку, підставка для ніг та педалі виготовлені з нержавіючої сталі.

Крім того, пакет салону S line пропонує чохли на сидіння з комбінації тканини та шкіри для Audi A6 та з малюнком Dinamica для Audi A7 з тисненням S на спинках передніх сидінь. Дверні пороги з алюмінієвою вставкою спереду та ззаду мають підсвічування та напис S спереду.

Для моделей A6 і A7 тепер доступно в цілому дванадцять кольорів кузова. Вперше в портфоліо представлені кольори Arcona White та Madeira Brown metallic. Новими опціями для моделей S та комплектацій лінійки S є металік Grenadine Red та металік Ascari Blue.

Віртуальна кабіна ” Ауді” стане частиною стандартного обладнання. Повністю цифрова комбінація приладів має діагональ 12,3 дюйми та роздільну здатність Full HD 1920x; 720 пікселів. Водії керують за допомогою багатофункціонального кермового колеса.

Основні фари на Audi A6 та S6 тепер виконані у вигляді повністю світлодіодної оптики із контурною сигнатурою денних ходових вогнів. Помічник паркування з системою допомоги при паркуванні plus тепер також є частиною стандартного обладнання.

З 1 червня оновлені моделі Audi A6 та A7 будуть доступні для замовлення в Німеччині за ціною від 53 800 євро та 63 500 євро відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!