Названо автобренди, які випускають найнадійніші автомобілі у світі

HotCars перерахував 10 автокомпаній, що випускають найнадійніші машини у світі

Час читання: 2 хв.
0

Ні для кого не секрет, що про довговічність автомашин одних марок складають легенди, тоді як інших автовиробників постійно критикують за ненадійні машини. Які бренди випускають найнадійніші транспортні засоби, розповіло видання HotCars.

Перше місце в цьому рейтингу дісталося компанії Toyota. Воно й не дивно, оскільки ця японська марка постійно очолює списки виробників найнадійніших машин світу, а її бестселер в особі моделі Toyota Corolla, тираж якої тільки у 2022 році перевалив за 1 млн од., вже не раз визнавався таким.

Друге місце посіла марка Honda, автомобілі якої давно здобули репутацію недорогих і простих в обслуговуванні. Наприклад, рейтинг надійності моделі Honda Civic, за версією J.D Power, становить 82 бали зі 100.

Реклама

Замикає трійку лідерів бренд Lexus. Мало того, компанія Lexus раніше була визнана найнадійнішим автомобільним брендом минулого року. Власники автомобілів цієї марки рідше за інших стикаються з проблемами: всього 133 поломки на 100 машин.

Четверту сходинку в рейтингу видання HotCars посіла південнокорейська марка Hyundai, моделі якої мають лише 170 проблем на 100 машин, що значно нижче середнього показника. За Hyundai йде інша корейська компанія Kia, у якої, за інформацією J.D Power, трапляється лише 152 поломки на 100 авто. Для порівняння, середній показник по галузі – приблизно 186 поломок на 100 машин, а у моделей бренду Land Rover – 273 поломки на 100 авто, що є одним із найгірших показників на ринку.

На шостому місці в рейтингу найнадійніших брендів йде компанія Mazda. За нею слідує ще один “японець” – це бренд Suzuki. Восьме місце посіла американська марка Buick, на кожні 100 автомобілів якої, за інформацією J.D Power, припадає 159 поломок.

Завершують ТОП-10 найбільш “надійних” автомарок світу японська компанія Subaru і німецька – Audi. Причому у випадку з німецьким автовиробником саме прості моделі, наприклад, A4 і A5 вирізняються високою надійністю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!