В Україні водії можуть отримати до 75 тисяч гривень на місяць: що для цього потрібно

0
225

Незважаючи на повномасштабну війну Росії проти України, а також подорожчання пального, потреба в автоперевезеннях нікуди не зникла, а робота, пов’язана з авто, має попит.

Однією з найпопулярніших стала вакансія професія водія-дальнобійника. Однак зараз багато водіїв зараз служать у ЗСУ, та й не кожен водій може бути на фурі. Для цього потрібна категорія РЄ у посвідченні водія, чіп-картка та досвід не менше 1-3 років.

Зарплати водіїв-дальнобійників варіюється від 25 до 50 тисяч гривень на місяць, інколи ж — і до 75 гривень. Возити треба зерно, пошту (по Україні), а також паливо чи інші товари, в тому числі за кордон. Найбільше зарплата буде у тих водіїв, які мають власний автомобіль.

Чимало в Україні вакансій таксистів — для роботи у цій сфері потрібна категорія В, відсутність судимостей, мінімум ДТП та мінімальний досвід роботи. Можна їздити своєю машиною, а можна орендованою.

Зарплата залежить від міста та результатів роботи та становить від 15 до 25 тисяч гривень на місяць. Найчастіше пропонують відсоток від виконаних замовлень – від 50 до 70%. Від цього залежить, хто платить за паливо, миття, ремонти тощо.

У разі оренди автомобіля для роботи в таксі потрібно виплачувати кілька тисяч гривень щотижня, а заробляти на ньому можна так, як вважає за потрібне сам водій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!