Головна Новини Повістки для водіїв: у ЗСУ звернулися до автомобілістів

Повістки для водіїв: у ЗСУ звернулися до автомобілістів

0
4658

В Україні під час воєнного стану не викликатимуть водіїв на військові ради на блокпостах за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомив начальник управління персоналу штабу Сухопутних військ Збройних сил України Роман Горбач.

Однак, за його словами, це не означає, що водії, які зупиняються на блокпостах, не можуть приймати протоколи. Закон не забороняє виписувати повістку на вулицю, в магазин чи на КПП. Тобто, на блокпосту можуть викликати повістку незалежно від того, чи мало місце порушення ПДР.

Горбач підкреслив, що повістка не означає, що людину негайно відправлять служити в Збройні сили. Спочатку він повинен пройти медичне обстеження.

Нагадаємо, після введення воєнного стану в Україні з’явилося чимало блокпостів. Спочатку їх було близько 1500, а пізніше близько 800. Я не знаю, скільки зараз.

Нещодавно на блокпостах перейшли на посилений режим несення служби та почали уважніше перевіряти автомобілі, водіїв та пасажирів. Це було з тим, що з’явилася інформація про можливість проникнення в Україну ворожих диверсантів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.