В Україні збільшиться вартість автозапчастин

0
43

В Україні під час воєнного стану може збільшитись вартість автозапчастин. Про це повідомляє AUTO-Consulting із посиланням на деяких дилерів.

На думку експертів, ринок реагує на збільшення вартості палива, дефіцит транспорту та збільшення курсу долара. Через це підвищується вартість доставки. В результаті підвищується вартість усіх продуктів харчування, товарів, у тому числі запчастин для автомобілів.

Так, в українському представництві французької компанії Renault вважають, що вартість автозапчастин збільшуватиметься при підвищенні офіційного курсу долара.

Але для українських автомобілістів є й хороша новина – Україні не загрожує дефіцит автозапчастин. Так, український офіс Renault отримує запчастини з-за кордону двічі на тиждень.

В українському представництві компанії Nissan також повідомили, що постачання запчастин та інших матеріалів з європейських складів вже повністю відновлено. Причому попит збільшився і, відповідно, зросли постачання.

Таким чином, незважаючи на те, що точаться бої з російськими окупантами, дефіцит автомобільних запчастин Україні не загрожує. Щоправда, треба бути готовим до підвищення цін.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!