АвтоВАЗ не може визначитися зі своєю подальшою долею

0
1137

Компанія поки що офіційно не публікує дані про подальший графік роботи своїх виробничих ліній, але існує кілька найбільш ймовірних сценаріїв розвитку після закінчення корпоративної відпустки.

АВТОВАЗ розпочне роботу після поточної корпоративної відпустки 25 квітня. Поки що це єдине, що відомо достовірно. Проте до тих, хто працював на підприємстві з 4 по 24 квітня, іноді доходили різні чутки про подальші події на заводі в останній тиждень цього місяця — з 25 по 29 квітня.

  • Найімовірнішою є версія, за якою у вказаний період працюватимуть усі конвеєри АВТОВАЗу, включаючи «LADA Іжевськ». Але з різним використанням тижневого фонду робочого дня.
  • Але є і менш оптимістичний сценарій, згідно з яким з 25 по 29 квітня будуть задіяні тільки лінії складання LADA Niva і Granta. Конвеєр В0 (LADA Largus та XRay, а також Renault Logan та Sandero) та іжевський майданчик відправлять у простий.
  • І третій сценарій передбачає рівну зайнятість для всіх складальних ліній щодня по одній зміні, не виключено, що скороченою. При цьому мультибрендовий конвеєр стане тільки вітчизняним і випускатиме лише моделі LADA – XRAY та Largus.

Поки що з усього цього можна зробити два однозначні висновки. Компанія готова продовжити хоч якось випускати нові автомобілі, але доти, поки запас запчастин і деталей, накопичені в період відпустки, знову не закінчаться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!