Коли випустять Tesla Semi, Cybertruck та Roadster – названі дати

0
196

Деякі електрокари від Ілона Маска вже встигли набути статусу “легендарних довгобудів”.

Незважаючи на те, що дати випуску трьох нових моделей від Tesla було зірвано, Ілон Маск оголосив нові дати виходу Cybertruck, Roadster та Tesla Semi, які мають побачити світ уже у 2023 році.

Ще в 2017 році компанія Tesla представила електричний тягач Tesla Semi та оновлений родстер. Машини мали і побачити світ у 2019 та 2020 роках. У 2019 році компанія знову показала світові новинку – пікап Cybertruck і заявила, що він піде в серію вже в 2020 році. У той же час, жоден із цих автомобілів поки що не з’явився на ринку.

І ось, днями, під час відкриття гігафабрики в штаті Техас, Ілон Маск нарешті озвучив конкретні терміни випуску трьох нових моделей компанії. 

“Виробництво Cybertruck почнеться наступного року. Ми вироблятимемо як Roadster, так і Semi. Це все наближається. Цього року працюємо над розширенням обсягів, а наступного року буде величезна хвиля нових продуктів”, – зазначив гендиректор Tesla.

Крім цього, Маск анонсував, що Tesla хочуть випустити на ринок робота-таксі, але точної дати так і не назвали. Крім автономного таксі, в компанії також заявили про готовність налагодити випуск гуманоїдного робота Optimus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!