Люди почали масово повертатися до Києва: потік авто зріс у 5 разів

Більшість із цих людей пересиділо тривожні часи у родичів та знайомих.

0
248
epa09817830 A traffic jam of the cars which want to reach Kyiv (Kiev), Ukraine, 11 March 2022. Ukrainian troops increase inspection of cars that enter to Ukrainian capital amid heavy fighting near Kyiv. Russian troops entered Ukraine on 24 February prompting the country's president to declare martial law and triggering a series of announcements by Western countries to impose severe economic sanctions on Russia. EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

У перші тижні після початку війни люди масово виїжджали зі столиці України, бо боялися опинитися під ударом. У цей час спостерігалися масові затори на дорогах у напрямку західних регіонів України та Європи.

Тепер ситуація цілком протилежна. Через місяць війни та після успішної оборони Київщини люди поспішають повернутися до Києва. За даними поліції, військових та тероборони, які перевіряють машини на блокпостах, зараз потік збільшився приблизно в 5-6 разів і стояти у черзі на блокпосту потрібно кілька годин.

Потрібно дочекатися офіційної інформації, що це безпечно. Тоді можна буде їхати. Зараз я не вважаю, що це є безпечним. З дев’ятої години ранку і до шостої вечора пробка не зменшується. Кількість автомобілів лише збільшується. Нехай люди себе бережуть і не засмучуються. Додому завжди встигнуть”, – наголосили у поліції.

Нагадаємо, що раніше представники київської влади також звернулися до киян в евакуації про необхідність ще трохи почекати та утриматися від поїздок до Києва та області, оскільки в деяких районах Київської області цілодобова комендантська година, а в деяких містах ще тривають бої.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!