Головна Новини В яких країнах краще не купувати автомобілі з пробігом

В яких країнах краще не купувати автомобілі з пробігом

0
1088

У більшості країн світу скручування пробігу авто не вважається злочином та не регламентується на рівні законодавства. Тому зменшення показників одометра є дуже поширеним явищем. Експерти назвали країни, де найбільше продають машин зі скрученим пробігом.

Про це пише UAInfo .

Найгірші результати показали країни Балтії. На першому місці в антирейтингу знаходиться Латвія – 24% автомобілів на вторинному ринку мають скручені показники одометра. На другому місці Румунія – майже 20%, на третьому – Естонія – майже 19%.

Україна посідає шосте місце у рейтингу з показником у 16%.

Проблема зі скрученим пробігом авто дещо менш масштабна у країнах Західної Європи. Рівень життя в цьому регіоні набагато вищий, і люди можуть дозволити собі придбати новий автомобіль.

За даними Єврокомісії, скручування пробігу авто щорічно завдає покупцям близько 9,6 мільярда євро збитків. Купуючи машину зі скрученим одометром, клієнт переплачує приблизно 25% вартості, більше платить за ремонт та обслуговування авто.

Визначити самостійно, чи втручалися в показники одометра авто, чи ні, дуже складно. Для цього потрібно звернутися за послугами до спеціалістів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.