У Франції на продаж виставили кузов “Ниви” за 30 тисяч євро

0
196

“Нива” стала справжньою легендою бездоріжжя в країнах на пострадянському просторі, але в Європі до цих автомобілів ставляться досить спокійно. У той же час у Франції виставили на продаж кузов від цього автомобіля за досить високою ціною.

Щоправда, якщо бути точніше, то продають не звичайний кузов від “Ниви”, а кузов від її ралійної версії 1988 року. Оголошення було опубліковане на Mikado Racing .

Так, кузов, який виставили на продаж, був доопрацьований відповідно до вимог класу Т2, а підготовкою автомобілів займалася компанія Demeuzois. Відомо, що цей кузов використовувався під час чемпіонату Франції з ралі та гонок “Сенегал”.

Цей кузов має трубчастий каркас, а також деталі з вуглепластику, які допомагають максимально полегшити автомобіль. Найголовніше, що на кузов збереглися оригінальні документи FIA, а це означає, що машину можна дозбирати та взяти участь у професійних змаганнях.

Також на машину встановлено 2,5-літровий двигун V6 PRV, який розроблявся разом із Peugeot, Renault та Volvo. Відомо, що його встановлено на автомобіль і частково розібрано.

Продавець хоче наполовину розібраний автомобіль 30 тисяч євро. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!